ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР


20 май
19:00 ч
сцена „Александър Гюров”
12+
„НЕ Е ВЯРНО, НО АЗ ВЯРВАМ
от Пепино де ФИЛИПО
спектакъл на ДТ - Ямбол
режисьор: Владлен АЛЕКСАНДРОВ
сценаграфия - Димитър ДИМИТРОВ, Даниела РАЙЧЕВСКА, Вълчо ЯНЕВ, Мария ПАНАЙОТОВА, Капка ВАЛЕНТИНОВА, Михаил ЛАЗАРОВ, Атанас ЖЕКОВ, Радослав ВЛАДИМИРОВ, Галина ИВАНОВА. Със специалното участие на Камен ВОДЕНИЧАРОВ и Албена КОЛЕВАГледайте постановката "Не е вярно, но аз вярвам ":

Братята де Филипо са известни актьори от неаполитанския театър, но за разлика от Едуардо, който през годините натрупва световна слава като драматург, Пепино остава познат повече като талантлив комик от сцената и киното. Днес и за българската публика той ще излезе от сянката на популярния си брат с блестящата си комедия „Не е вярно, но аз вярвам“. За първи път в България се поставя една от пиесите му останали в театралната съкровищница на италианския театър.
Маниакално суеверният индустриалец Джервазио Савастано не може да вземе и най-дребното решение в живота си без да се съобрази с всички възможни поличби. Страховете му стават повод за комични недоразумения, а семейството му се чуди как да го накара да спре да робува на заблудите.

КОНТАКТ


Информация за връзка

ул. Васил Левски, 155
5800 Плевен, България

info@theatre-pleven.bg

+359 64 848 053

ИЗПРАТЕТЕ НИ СЪОБЩЕНИЕ